Τα ανατομικά παπούτσια είναι η νέα μόδα που ήρθε για να μείνει

Τα ανατομικά παπούτσια δημιουργήθηκαν από την ανάγκη μας να είμαστε άνετοι και ξεκούραστοι στη δουλεία, το γραφείο, τη βόλτα και σε όποια ασχολία που μπορεί να έχουμε.

Είναι γεγονός ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας έχουν αλλάξει και αλλάζουν συνεχώς. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας περνάμε ολόκληρη τη μέρα μας εκτός σπιτιού. Όλοι έχουμε υποχρεώσεις πέρα από τη δουλεία μας, που σ’ αυτήν περνάμε τις περισσότερες ώρες της μέρας. Πολλές φορές χρειάζεται να στεκόμαστε όρθιοι ή να περπατάμε για αρκετές ώρες. Είναι πολύ σημαντικό να περπατάμε σωστά αλλά και να έχουμε σωστή στάση σώματος  καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του παπουτσιού καθώς και στην επιλογή του σωστού μεγέθους. Έτσι αποφεύγουμε τραυματισμούς και προλαμβάνουμε πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από ένα παπούτσι που δεν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες μας και το πρόγραμμα μας.

Ευτυχώς για μας πλέον υπάρχει πληθώρα επιλογών στα ανατομικά παπούτσια σε αντίθεση με παλιότερα. Έχουμε επιλογές ανάμεσα σε μοκασίνια, εσπαντρίγες, oxfords, γόβες, μπαλαρίνες, πέδιλα flat και με τακούνι και με πλατφόρμα! Και τα πολυαγαπημένα μας sneakers! Φυσικά τα χρώματα και σχέδια είναι πολλά και διάφορα για να τα ταιριάξουμε με τα αγαπημένα μας συνολάκια!

Πολύ δημοφιλή παπούτσια είναι τα sneakers. Τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες έχουν επενδύσει πολύ σε νέες τεχνολογίες για να τελειοποιήσουν την άνεση των sneakers καθώς και να τα προσαρμόσουν στη μόδα. Φυσικά αυτό γίνεται με μεγάλη επιτυχία! ποικιλία σε χρώματα, σχέδια, στυλ.. ικανά να μας εντυπωσιάσουν όλες!

Καλοκαιρινό must στα παπούτσια είναι οι εσπαντρίγες. Πρόκειται για υφασμάτινα παπούτσια κατά κύριο λόγο που έχουν πλεκτή και εύκαμπτη σόλα. Μπορεί να είναι flat ή flatform ή και με πιο ψηλή πλατφόρμα. Είναι κλασικό καλοκαιρινό παπούτσι και δικαιωματικά αφού είναι δροσερά και άνετα. Θα βρούμε πολλά χρώματα και σχέδια και εδώ ανάλογα με το στυλ μας.

Τα πέδιλα είναι το πιο χαρακτηριστικό παπούτσι που φοράμε το καλοκαίρι από το πρωί ως το βράδυ. Έτσι θέλουμε να είναι άνετο και μοδάτο. Όλες θέλουμε να έχουμε ποικιλία παπουτσιών για να μην βαριόμαστε ποτέ αλλά είναι και σημαντικό να είναι άνετα και σταθερά είτε είναι flat ή τακούνι. Η επιλογή δική σας!

Οι πλατφόρμες είναι από τα αγαπημένα παπούτσια των γυναικών. Είναι παπούτσια άνετα , φτιαγμένα για να φοριούνται πολλές ώρες αλλά μας δίνουν και αυτό το έξτρα ύψος που μου μας γεμίζει με την αυτοπεποίθηση που θέλουμε! Τόσο απλά και εύκολα! Γιατί λοιπόν να μην τις προτιμάμε για τις καθημερινές μας ασχολίες και τις βόλτες μας?

Τα μοκασίνια είναι και αυτά παπούτσια που φοράμε την άνοιξη και το καλοκαίρι μιας και είναι άνετα και κατάλληλα για τους ζεστούς μήνες. Λόγω του ότι είναι παπούτσια flat , χωρίς τακούνι είναι σημαντικό να είναι ανατομικά για να διατηρούν τwomην καμάρα του ποδιού στην σωστή θέση. Στην ίδια κατηγορία είναι και οι μπαλαρίνες, άλλο ένα βολικό παπούτσι κατάλληλο για γραφείο και καθημερινές ασχολίες.

Σχετικά άρθρα

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Επιστροφή επάνω