Πέδιλα παιδικά – εσείς ακόμα να διαλέξετε το κατάλληλο?

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν. Έτσι κι εμείς πρέπει να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα για τα παιδιά μας. Βασική λοιπόν αγορά μας είναι τα πέδιλα. Είναι δροσερά και άνετα και μας εξυπηρετούν στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Η εποχή του χρόνου που όλοι μας σχεδόν περιμέναμε, έφτασε! Το καλοκαίρι είναι εδώ! Και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό! Με τις θερμοκρασίες όμως να ανεβαίνουν επικίνδυνα και απότομα είναι επιτακτική η ανάγκη να εφοδιαστούμε με δροσερά παπούτσια και ρούχα!

Όλες οι μαμάδες ξέρουν ότι τα πέδιλα είναι από τα καλύτερα υποδήματα για τους μικρούς μπόμπιρες και κυρίες. Γι’ αυτό και τα προτιμούν.  Κρατούν το ποδαράκι του παιδιού σταθερό και άνετο, ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες.  Ό, τι πρέπει δηλαδή για την βόλτα και τις ατελείωτες ώρες κάθε είδους παιχνιδιού! Γι’ αυτό το λόγο τα αγαπούν και οι μικροί μας φίλοι!

Μπορούν να φορεθούν και να ταιριάξουν με πολλά σύνολα αλλά και σε όλες τις περιστάσεις. Θα βρούμε πολλά σχέδια και χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Σίγουρα για τις μικρές κυρίες υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία, πάντα συγκριτικά με τα αγόρια.

Ελάτε να δούμε μερικές πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές

Ανατομικά πέδιλα

Τα ανατομικά πέδιλα βρίσκονται στην αρχή της λίστας με τα απαραίτητα παπούτσια! Έχουν το σωστό πάτημα για το ποδαράκι του παιδιού σας-είναι πολύ σημαντικό από μικρή ηλικία να φοράει ένα παιδί το κατάλληλο παπούτσι , που θα το βοηθήσει στην σωστή ανάπτυξη του ποδιού. Είναι κατάλληλα για τη βόλτα, το παιχνίδι, για κάθε δραστηριότητα. Τα χρώματα και τα σχέδια πολλά, ικανά να ικανοποιήσουν και τη μαμά αλλά και τους μικρούς μας φίλους.

Έπειτα για τα κορίτσια έχουμε πολλές επιλογές ανάμεσα σε πέδιλα σε έντονα χρώματα, με glitter-συνήθως είναι από τα αγαπημένα αλλά και φέτος πολύ στη μόδα, με ήρωες της Disney-που αυτό και αν αρέσει στους μικρούς μας φίλους-και πολλά πολλά άλλα.

Και για τα αγόρια όμως υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Για τα πιο μικρά αγοράκια πρώτα στις προτιμήσεις είναι αυτά με ήρωες της Disney.

Να μην παραλείψουμε και τα πέδιλα θαλάσσης. Είναι πιο εύκολο για ένα μικρό παιδάκι να παίξει στην παραλία η να κάνει τις πρώτες του βουτιές στη θάλασσα φορώντας ένα πεδιλάκι θαλάσσης. Είναι συνήθως πλαστικά-ώστε να μπορούν να βρέχονται άνετα και πολύ ελαφρά στο πάτημα. Μια πολύ καλή επιλογή για την παραλία και όχι μόνο.

Τι είναι σημαντικό να προσέξουμε κατά την αγορά παπουτσιού

Τέλος να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πόσο σημαντική, κατά την αγορά, είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους παπουτσιού. Σίγουρα είναι σημαντική και η εμφάνιση του παπουτσιού αλλά εξίσου σημαντική είναι και η εφαρμογή του στο ποδαράκι του παιδιού σας.

Λέγεται πως ένα παιδικό πόδι έχει 26 κόκκαλα και 35 αρθρώσεις τα οποία ενώνονται με συνδέσμους.

Το πόδι ενός παιδιού είναι ακόμα μαλακό και ευλύγιστο-για το λόγο ότι βρίσκεται στην ανάπτυξη. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είναι άνετο μέσα στο παπούτσι, ώστε να αναπτυχθεί σωστά. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μετρήσουμε το μήκος του ποδιού του παιδιού πολύ προσεκτικά. Επίσης βασικό είναι να ελέγξουμε την εφαρμογή του παπουτσιού. Δεν θέλουμε ούτε να είναι πολύ μεγάλο-πράγμα που δυσκολεύει την κίνηση αλλά ούτε και πολύ στενό-δημιουργεί προβλήματα στην ανάπτυξη του ποδιού και τραυματίζει το πόδι. Το ιδανικό είναι το μεγάλο δάκτυλο να απέχει 2 cm από τη μύτη του παπουτσιού και το πίσω μέρος να είναι άνετο χωρίς όμως να βγαίνει το πόδι από μέσα.

Σχετικά άρθρα

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Επιστροφή επάνω