Ποιο είναι όμως το καταλληλότερο δώρο για το βαφτιστήρι σας? Παιδικά Παπούτσια by BBshoes

Το Πάσχα κοντεύει να έρθει και όσοι έχουν βαφτιστήρια προετοιμάζονται πυρετωδώς για να επιλέξουν το κατάλληλο δώρο που θα αρέσει και στη μαμά αλλά και πρωτίστως στους άμεσους ενδιαφερόμενους, δηλαδή στα παιδιά.

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών. Είναι αναμφισβήτητα μια ακόμα  γιορτή που τα παιδιά έχουν την τιμητική τους και όσοι από εμάς έχουμε βαφτιστήρια, ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι δώρο να τους κάνουμε! Η νονά  βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς το έθιμο λέει πως πρέπει να φροντίσει για τη λαμπάδα , το πασχαλινό αυγό και φυσικά το πολυπόθητο δώρο.

Εσείς έχετε σκεφτεί  τι δώρο θα κάνετε στα βαφτιστήρια σας φέτος?

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ιδέες για δώρα, αν υπάρχει φαντασία. Θέλουμε όμως πολλές φορές να ευχαριστήσουμε και το βαφτιστήρι αλλά και τη μαμά. Ξέρουμε πολύ καλά πως τα παιχνίδια είναι η εύκολη λύση και σίγουρα η επιλογή του δώρου έχει να κάνει με την ηλικία. Αν όμως σκεφτούμε πιο πρακτικά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να διαλέξουμε. Μια πολύ έξυπνη λύση είναι να επιλέξουμε ένα ζευγάρι παπούτσια. Αν το σκεφτείτε είναι ένα πολύ ωραίο δώρο που μπορεί να το ευχαριστηθεί όχι μόνο ένα παιδί σε όλες τις ηλικίες αλλά και η μαμά καθότι όλοι ξέρουμε πόσο γρήγορα μεγαλώνει το ποδαρακί ενός παιδιού! Κάτι που καθιστά απαραίτητη τη συχνή ανανέωση του.

Έτσι μας δίνεται μια ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλά σχέδια μιας και αλλάζει και η εποχή!

Για τις μικρές κυρίες ίσως έχουμε μερικές επιλογές παραπάνω, μιας και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε περισσότερα στυλ παπουτσιού αλλά και οι μικροί κύριοι δεν πάνε πίσω.

Ελάτε να δούμε μαζί τι θα μπορούσαμε να διαλέξουμε με βάση την ηλικία και το στυλ.

Και για ένα κορίτσι αλλά και για ένα αγόρι αν θέλουμε κάτι πιο casual  μπορούμε να επιλέξουμε είτε παδικά αθλητικά παπούτσια που φοριούνται με τα πάντα και όλες τις εποχές αλλά και πάνινα παιδικά που είναι πιο ελαφριά παπούτσια και ενδείκνυνται για την εποχή που διανύουμε, μιας και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σιγά σίγα. Είναι παπούτσια που αρέσουν στη μαμά γιατί προστατεύουν το πόδι των παιδιών αλλά και ταιριάζουν εύκολα με όλα. Προτιμούνται όμως και από τους μικρούς μας φίλους γιατί είναι άνετα και βοηθούν στο παιχνίδι.

Το Πάσχα είναι συνήθως η εποχή που εγκαινιάζει τα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ. Οπότε μια πολύ καλή λύση είναι τα παιδικά πέδιλα. Υπάρχει πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, πιο casual σχέδια αλλά και πιο επίσημα. Σίγουρα μπορούν να φορεθούν στην καθημερινότητα αλλά και να υποστηρίξουν εξόδους με πιο επίσημο ντύσιμο, παραμένοντας πάντα άνετα και βολικά.

Κάτι πολύ πρακτικό είναι τα πλαστικά παντοφλάκια θαλάσσης τύπου crocs. Πέρα από την προφανή τους χρήση στη θάλασσα, φοριούνται και καθημερινά τους καλοκαιρινούς μήνες .

Κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά και απαραίτητο για τη χώρα μας είναι οι γαλότσες. Οι γαλότσες μας προστατεύουν από τα νερά της βροχής όλες τις εποχές του χρόνου!

Σχετικά άρθρα

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Επιστροφή επάνω